Drinkvoeding – Apotheek de Clomp – Zeist

Uw lokale apotheek.

Beste klant,

Wist u dat 1 op de 5 soorten medicijnen momenteel niet leverbaar is?
Dit heeft tot gevolg dat het medicijn en/of verpakking van het medicijn anders kan zijn of er anders uit kan zien. Het kan ook voorkomen dat u hierdoor langer moet wachten op uw medicijnen dan u van ons gewend bent.

Zoeken naar alternatieven
Dit is niet alleen vervelend voor u, maar het legt ook extra druk op de assistenten. Zij vinden het oprecht net zo vervelend als u, maar staan graag voor u klaar en blijven u zo goed mogelijk van dienst zijn.
Uiteraard blijven we, voor u, continue zoeken naar geschikte alternatieven.

Dank voor uw begrip en vriendelijke medewerking.

Onze apotheken

Apotheek de Clomp heeft een nauw samenwerkingsverband met Apotheek Hoge Dennen-Kerkebosch en de Utrechtsche apotheek.

Apotheek Hoge Dennen-Kerkebosch. Naar apotheeksite.
Utrechtsche Apotheek. Naar apotheeksite.

Drinkvoeding

Goede voeding is essentieel als u gezond wilt blijven of als u moet aansterken. Voeding is de basis van uw lichamelijke conditie en weerstand. Zorgen voor goede voeding is echter niet altijd even eenvoudig, bijvoorbeeld wanneer u ziek bent of net een operatie achter de rug hebt. En ook omdat bij het ouder worden uw gezondheid achteruit gaat. In die situaties loopt u een verhoogd risico op ongewild gewichtsverlies. Medische drinkvoeding is een goede oplossing om deze ondervoeding te helpen voorkomen of te behandelen. Via kleine hoeveelheden in een makkelijk flesje of pakje krijgt u alle voedingsstoffen binnen die u op dat moment nodig heeft.

Om u alert te houden, staan hieronder een drietal vragen.

1. Bent u onbedoeld 4 kg of meer afgevallen in de laatste 6 maanden? Is uw kleding bijvoorbeeld ruimer gaan zitten, moet de riem een gaatje strakker of zit het horloge ruimer om de pols?

2. Is uw bovenarmomtrek minder dan 25 cm? Meet de bovenarmomtrek op het midden van de arm.

3. Had u afgelopen week een verminderde eetlust en kunt u alleen een trap met 15 treden op met af en toe rusten?

Heeft u één van deze vragen met ‘Ja’ beantwoord neemt u dan vooral even contact met ons op. Wij willen u heel graag helpen!